Sommerleir for barn, eller gårdsferie for familier

23. mar, 2018

Det beste eventyret for barna denne sommeren!Kul Samtidig som foreldrene får slappet av i den harmoniske gårdsatmosfæren- får man også en naturlig deltagelse i barnas opplevelser med dyrene fordi man bor så tett på dem.

 

Vi har et koselig rom i tilknytning til stallen som leies ut i ukene 28- 32. Det har tilhørende terrasse og er fullt møblert med kjøkken og soveplass til 5 personer. Eget bad med dusj og toalett benyttes i hovedhuset.

 

Vi skreddersyr aktiviteter på gården ut i fra deres ønsker, og byr på velkomstmiddag søndagen etter dere har sjekket inn på "Varmestua" Vinker Ellers står dere for matlaging selv gjennom uken, og dersom dere ønsker hjelp til å planlegge en utflukt eller to hjelper vi dere gjerne med å planlegge dette. 

Forslag til utflukter kan være et dagsbesøk til Oslo (50 min med bil), Bø sommarland (1,5 time med bil), eller fiske i elva i Vestfosseen eller Drammenselven.

 

Pris for én uke: 10.000,- eks. mva. med innsjekking søndag etter kl 18.00 og utsjekking lørdag før kl. 12.00.

 

Kontakt Elisabeth på tlf: 48 13 81 01 for mer informasjon og bestilling Kul

23. mar, 2018

Sommerens beste eventyrVill Ledige plasser i uke 26 og 27.

 

Vi tilbyr en opplevelsesrik ferie i landlige, harmoniske omgivelser med sosiale dyr og varierte aktiviteterKul Ukesopplegget vil i stor grad kunne tilrettelegges og tilpasses deltagernes ønsker og ferdigheter. Vi vil kunne ha ride økter, kjøring med ponni, kos med sauene og gnagerne, hente egg hos hønene og lage mat. Høste grønnsaker fra grønnsakhagen og plukke solvarme jordbær og bringebær. Mulighet for å dra å bade dersom dette er ønskeligVinker

 

Vi har plass til 5 deltagere per uke. De vil bo sammen på "Varmestua" som er i tilknytning til stallen, og benytte et eget bad med dusj og toalett i underetasjen på hovedhuset. 

 

Vi verdsetter samhold og positive opplevelser høyt! Alle skal føle at deres ressurser og evner kommer til nytte, samtidig som egenskaper og kunnskaper økes og utviklet gjennom pedagogiske tilrettelagte aktiviteter.

 

Kontakt Elisabeth på tlf: 48 13 81 01 for mer informasjon og påmelding.