11. sep, 2020

Pedagogisk samhandling med hest - KURS på 10 samlinger

Kurset "Pedagogisk samhandling med hest" legger vekt på å ha en harmonisk, positiv og tydelig samhandling med hesten. Kursholder Elisabeth er ingen stor fan av den typiske "dra i tøylene og spark hesten i magen" holdningen, så her er filosofinen å ri med HELE kroppen og bruke stemmen, i tillegg til å bruke balansen og kroppstyngen til rytteren for å fortelle hesten hva vi ønsker å oppnå enten på tur eller på ridebanen.

Det er tre til fire elever per time, for å opprettholde og ivare ta alles sikkerhet (både elever og hestene), samt at alle skal føle seg sett og hjulpet på en god og konstruktiv måte iløpet av timen.

Kursrundene strekker seg over 10 samlinger, og vi følger skolens ferieuker/ fridager.

Hver samling varer i 1,5 time, dvs at vi har dobbelttime hver gang. Pris pr gang er 560,- som gir en samlet kursavgift på 5.600,-

Ved å kombinere hestenes egenskaper med Elisabeth sin utdanning- og undervisningserfaring er dette et godt tilbud for de som ønsker å øke selvtillitten sin sammen med hesten, håndtering av hesten fra bakken samt sine rideferdigheter😉 Det er trossalt fra bakken at vi begynner å bygge relasjoner med hesten, derfor er denne delen også viktig!

Neste kursstart blir etter påske i 2021, uke 15😉 det er ledige plasser, så ta kontakt med Elisabeth for videre informasjon om dager og tider!😊