7. aug, 2019

Pedagogisk tilrettelagte aktiviteter/ undervisning med hest

Kjenner du noen som trenger et litt annerledes ridetilbud😉 Her er det rom og tid til en trygg utvikling av egne evner og ferdigheter. 

Ved å kombinere hestenes egenskaper med Elisabeth sin utdanning- og undervisningserfaring er dette et godt tilbud for de som ønsker å øke sine rideferdigheter, samt å bli trygg på hesten fra bakken😉

Det settes fokus på å tilrettelegge ridningen og øvelsene etter hver enkelt sitt behov. Ved direkte responser fra hestene og tilbakemeldinger fra Elisabeth, legges det tilrette for å øke tro og mestringsfølelse på egne evner rundt og oppå hesten. 

Ridetimene koster 800,- men da holder vi på i 1 1/2 time, og det er én til én for at eleven skal få min fulle oppmerksomhet! Dette fordi det er viktig å ivareta sikkerheten og trivsel hos både elev og hest. Gjennom den pedagogiske tilrettelagte hesteaktiviteten blir eleven med på alt fra å hente hesten selv på beite og leie den inn til stallen, børste den og sale på. Vi rir enten på tur i skogen, eller har en økt inne i rundpaddocken- alt etter hva som skal læres og hvilke mål vi setter for økten. Jeg har ikke no kurs man melder seg på, men gjør enkeltavtaler pr gang 


Det er også mulig å bestille en leietur i skogen. Dette koster 400,- for tre kvarter (da kommer dere til ferdig oppsalet hest, og det er bare en kosetur i skogen).

 

Kontakt Elisabeth på tlf: 48 13 81 01