Hva gården har å tilby

7. aug, 2019

Kjenner du noen som trenger et litt annerledes ridetilbud😉 Her er det rom og tid til en trygg utvikling av egne evner og ferdigheter. 

Ved å kombinere hestenes egenskaper med Elisabeth sin utdanning- og undervisningserfaring er dette et godt tilbud for de som ønsker å øke sine rideferdigheter, samt å bli trygg på hesten fra bakken😉

Det settes fokus på å tilrettelegge ridningen og øvelsene etter hver enkelt sitt behov. Ved direkte responser fra hestene og tilbakemeldinger fra Elisabeth, legges det tilrette for å øke tro og mestringsfølelse på egne evner rundt og oppå hesten. 

Ridetimene koster 800,- men da holder vi på i 1 1/2 time, og det er én til én for at eleven skal få min fulle oppmerksomhet! Dette fordi det er viktig å ivareta sikkerheten og trivsel hos både elev og hest. Gjennom den pedagogiske tilrettelagte hesteaktiviteten blir eleven med på alt fra å hente hesten selv på beite og leie den inn til stallen, børste den og sale på. Vi rir enten på tur i skogen, eller har en økt inne i rundpaddocken- alt etter hva som skal læres og hvilke mål vi setter for økten. Jeg har ikke no kurs man melder seg på, men gjør enkeltavtaler pr gang 


Det er også mulig å bestille en leietur i skogen. Dette koster 400,- for tre kvarter (da kommer dere til ferdig oppsalet hest, og det er bare en kosetur i skogen).

 

Kontakt Elisabeth på tlf: 48 13 81 01

7. aug, 2019

Er dere en familie som er gald i dyr, og som har lyst til å tilbringe noen timer sammen i landlige omgivelser? Dra en tur på bondegårdbesøk da vel! 🙂 

Her kan dere leie "gårdsarenaen" på timesbasis, og nyte en avslappende dag uten stress og støy. 

Både store og små kan få hilse på dyrene, nyte roen i de naturtroe omgivelsene, samt benytte seg av den koselige "samlingsplassen" med langbord og bålpanne :-)

Dersom det er ønskelig med barneridning, kan dette bestilles i tillegg. Da leier vi en tur i skogen på ca 45 min. Dersom det er flere barn som har lyst til å ri, så bytter vi på under veis på turen.

Pris per time: 300,-

Pris pr. 45 min leietur i skogen: 400,-

Kontakt Elisabeth på tlf: 48 13 81 01 

7. aug, 2019

Synes du det er mye styr å holde barnebursdagen hjemme? Ta med ungeflokken ut på gårdsbesøk! 🙂 

Vi kan tilby en annerledes bursdagsfeiring med ulike aktiviteter ute, hilse på dyrene samt ridning. 

Vi vil gjøre ekstra stas på bursdagsbarnet for å sikre at det blir en spennende og minneverdig dag!🤪 

Vi kan ta imot maks 10 barn pr. bursdag. Det forventes at en av foreldrene er tilstede under feiringen. Dette av hensyn til alles trygghet. 

Snakk med barna på forhånd om at det er viktig å være snill mot dyrene og hverandre når vi er på gården, og at stemmenivå skal holdes på et normalt nivå selv om vi er ute. 

Bursdagsfeiringen kan vare opptil 3 timer, og inkluderer pølser i lumpe og brus i tillegg til fullt opplegg med lek og gårdsmoro 😉 

Dersom dere ønsker pizza/ hamburger i stedet for pølser kan dette avtales mot et tillegg på 50,- pr. barn.

 

Pakkepris inntil 5 barn: 2.000,-

Pakkepris inntil 10 barn: 3.000,-

 

Gi beskjed om det er noen spessielle hensyn å ta som vi bør vite om👍

Kontakt Elisabeth på tlf: 48 13 81 01